Clash of Camps (gamekamp)

Voor 12-13 jarigen

Jij wil in de vakantie lekker gamen, maar je ouders willen dat je gaat buitenspelen. Dan heb je geluk, want bij het Week of Legends gamekamp doe je allebei! Elk dag gaan we een ochtend, middag of avond op de computer met elkaar de strijd aan in een digitale wereld. De rest van de dag gaan we ook gamen, maar dan in de buitenlucht. Zoals met lasergamen, arrow battle, levend stratego en andere spellen. Maar je doet dit niet alleen. Net zoals bij veel games is samenwerken belangrijk en maak je vrienden die dezelfde dingen leuk vinden als jij.

In het kort

 • 12 t/m 13 jaar
 • Di 13 augustus t/m zo 18 augustus 2019
 • Aantal nachten: 5
 • Leusden, Nederland
 • Prijs: €315,-
 • Aanmelden

  Aanmelden voor dit zomerkamp kan door het invullen van het inschrijfformulier. Vul het formulier zo eerlijk en volledig mogelijk in om de deelnemer zoveel mogelijk dezelfde benadering te geven als in de thuissituatie. Wanneer je een week na aanmelding nog geen bericht hebt ontvangen, neem dan contact op met Y Camps.

  Wie gaan er nog meer mee?

  Kijk op de Facebook-pagina van Y Kids bij evenementen wie er nog meer mee gaan op dit kamp. Deelnemers kunnen zich aanmelden om alvast kennis te maken met kampgenoten.

 • Praktische informatie over dit kinderkamp:

  Het kamp is van dinsdagmiddag 15.00 of 16.00 uur tot en met zondagmiddag 14.00 uur.
  De aankomsttijden zijn in twee rondes, zodat er extra aandacht is voor de deelnemer en jou als ouder of verzorger. Er gaan tussen de 8 en maximaal 25 deelnemers mee met het gamekamp. Per 4 deelnemers gaat er 1 begeleider mee.

  Ongeveer twee weken voor het kamp begint, ontvang je per e-mail een deelnemersbrief met daarin praktische informatie zoals hoe laat je verwacht wordt, hoe je er komt en welke spullen je zelf mee moet nemen. Er staan pc’s om op te gamen. Het is niet mogelijk je eigen pc of games mee te nemen. We spelen vooral games waarbij het samenwerken centraal staat. We beoordelen en kiezen games uit die geschikt zijn voor de leeftijd van de deelnemers.

  Inbegrepen bij het kamp:

  Volledig programma, alle maaltijden, deskundige en ervaren begeleiders en heel veel plezier.

  Niet inbegrepen bij het kamp:

  Vervoer naar en van het kampterrein.

  Nog niet alles duidelijk?

  Bij vragen over bijvoorbeeld locatie, tijden, paklijst en betaling kun je Y Camps benaderen: info@ycamps.nl of 035 666 8 777.

 • YMCA Kampeercentrum Leusden

  Bij YMCA Kampeercentrum Leusden wordt al meer dan 80 jaar gekampeerd. Het bosrijke terrein bij Amersfoort telt negen tentenkampen. Elke groep heeft een eigen tentenkamp met tenten om in te slapen, een grote eettent en een tent voor de begeleiders. Er is een grote speeltuin en er zijn veel stukken bos die gebruikt worden om bosspellen te doen. Verder is er een centraal kamphuis. Daarin is de keuken waar een kok het eten verzorgd, twee ruimtes met douches en wc’s en een grote zaal voor binnenactiviteiten zoals disco of film kijken. Het centrale huis van het kampeercentrum is in 2013 volledig nieuw gebouwd.

  Locatie op Google Maps

 • Begeleiding tijdens het kamp

  Bij Y Kids is er één begeleider voor elke vier deelnemers, waardoor er ook tijd is voor persoonlijke aandacht. Jongeren met gedragsproblemen zoals heimwee, AD(H)D, stemmingswisselingen en medicijngebruik kunnen met Y Kids ook gewoon onbezorgd op vakantie.

  De vakantiekampen worden begeleid door deskundige vrijwilligers vanaf 18 jaar. Het team is een goede mix van ervaren en nieuwe begeleiders. Zij worden geselecteerd op hun betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidsgevoel, daarnaast zeker ook op hun aanstekelijke motivatie en enthousiasme. Alle begeleiders volgen trainingen over spel, structuur op kamp, groepsvorming en omgaan met gedragsproblematiek.

  De begeleiders zullen vlak voor het kamp telefonisch contact opnemen om het inschrijfformulier nog even door te spreken.

 • Wie kan er mee?

  Dit vakantiekamp is speciaal voor kinderen met een gedragsproblematiek, zoals heimwee, ADHD of ADD, hechtingsproblemen of een lichte vorm van autisme.

  Kun je altijd mee?

  Onze missie is dat ieder kind op vakantie kan. We willen dan ook zoveel mogelijk kinderen de kans geven om mee te gaan op kamp. Omdat we werken met vrijwilligers is het belangrijk dat je het inschrijfformulier zo compleet mogelijk invult, zodat onze begeleiders zich goed kunnen voorbereiden. Het kan zijn dat we nog wat extra informatie nodig hebben of dat wij denken dat de gedragsproblematiek van de deelnemer te zwaar is voor onze begeleiders. Op dat moment nemen we contact met je op.