Meer aanbod van Y Camps

SugarKids-kampen voor kinderen met diabetesjongen-met-bal-sugarkids

Y Camps organiseert elk jaar vakantiekampen samen met de SugarKidsClub, onderdeel van Diabetesvereniging Nederland. Deze club organiseert allemaal leuke activiteiten voor kinderen met diabetes, zoals zomer- en herfstkampen.

De SugarKids-kampen zijn het beste van twee werelden: de zorg en deskundigheid die je van de Diabetesvereniging gewend bent en de leuke activiteiten en enthousiaste begeleiding van Y Camps. De aandacht voor jou en jouw kind en de kwaliteit van de zorg maken deze kampen uniek.

Broertjes of zusjes en vriendjes of vriendinnetjes zonder diabetes zijn ook welkom, maar een uitzondering. Kinderen en jongeren met diabetes staan in het middelpunt!

www.sugarkidskampen.nl

Y Specials voor bijzondere doelgroepen

Ook jongeren met een meervoudige complexe handicap of verstandelijke beperking kunnen met Y Camps op vakantie. Bekijk het aanbod voor deze doelgroepen op de website van Y Specials.

www.yspecials.nl

YMCA Nederland

Y Camps is onderdeel van YMCA Nederland, de oudste jeugdwerkorganisatie van Nederland. YMCA Nederland biedt ymca-nederlandeen plek aan jongeren waar zij zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Door de gedreven inzet van medewerkers en vrijwilligers bezorgen wij elke doelgroep een leuke tijd. Samen lachen, talenten ontdekken en leren samenwerken is de kerngedachte van onze organisatie. Op deze manier wil de YMCA een bijdrage leveren aan een samenleving waarin ruimte en aandacht is voor iedereen.

www.ymca.nl