Meer aanbod van Y Camps

Eenoudervakanties voor gezinnen

springen-eenoudervakantieBent u een alleenstaande ouder die de zorg heeft voor de kinderen? En zou u er weleens samen met uw kinderen een week tussenuit willen? Dan zijn de Eenoudervakanties vast iets voor u. Een week vol gezelligheid en plezier is heerlijk en precies wat elk gezin nodig heeft. Zingen bij het kampvuur, lekker actief zijn of gewoon met een boek in de tuin zitten, een ontbijtje op bed, winkelen, wandelen, fietsen en voor de kinderen een dropping of zwemmen. Er zijn volop mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.

Deze groepsvakanties zijn speciaal ontwikkeld zodat de ouder zich heerlijk kan ontspannen en even weg is uit de sleur van alledag. Voor de kinderen is er elke dag een programma dat wordt georganiseerd door speciaal daarvoor getrainde vrijwilligers zodat de kinderen worden uitgedaagd en veilig kunnen deelnemen aan activiteiten. Alleen eenoudergezinnen kunnen zich inschrijven.

www.ycampseenoudervakanties.nl

 Sugarkidskampen voor kinderen met diabetesjongen-met-bal-sugarkids

De SugarKidsClub is onderdeel van Diabetesvereniging Nederland. Deze club organiseert allemaal leuke activiteiten voor kinderen met diabetes. De zomerkampen zijn inmiddels een begrip. Of je nou van paardrijden houdt, van chillen of juist meer actie wil, keuze genoeg! In 2013 kun je samen met de SugarKidsClub en Y Camps op vakantie. We garanderen je een spetterend programma en doordat je met andere kinderen met diabetes op kamp gaat, ben je even heerlijk niet alleen met jouw vervelende aandoening! De broertjes/zusjes/vriendjes/vriendinnetjes die welkom zijn, zijn bij onze kampen de uitzondering. Het draait helemaal om jou.

www.sugarkidskampen.nl

Y Specials voor bijzondere doelgroepen

Ook jongeren met een visuele beperking, meervoudige complexe handicap of verstandelijke beperking kunnen met Y Camps op vakantie. Bekijk het aanbod voor deze doelgroepen op de website van Y Specials.

www.yspecials.nl

YMCA Nederland

Y Camps is onderdeel van YMCA Nederland, de oudste jeugdwerkorganisatie van Nederland. YMCA Nederland biedt ymca-nederlandeen plek aan jongeren waar zij zich thuisvoelen en zich kunnen ontwikkelen. Door de gedreven inzet van medewerkers en vrijwilligers bezorgen wij elke doelgroep een leuke tijd. Samen lachen, talenten ontdekken en leren samenwerken is de kerngedachte van onze organisatie. Op deze manier wil de YMCA een bijdrage leveren aan een samenleving waarin ruimte en aandacht is voor iedereen.

www.ymca.nl