Verzekeringen

U kunt bij Y Camps een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten. Met een verzekering kunt u in bepaalde gevallen (een deel) van het kampgeld terugkrijgen. Bijvoorbeeld als uw kind niet kan komen of eerder naar huis moet.

Reisverzekering

Met een reisverzekering is uw kind tijdens het kamp verzekerd tegen verlies of beschadiging van de eigen spullen, kosten in geval hij/zij een ongeluk krijgt of ziek wordt tijdens de vakantie of er thuis iemand ernstig ziek wordt of komt te overlijden. Een reisverzekering kost € 1,47 per dag + € 3,50 poliskosten.

Annuleringsverzekering

Met een annuleringsverzekering krijgt u (een deel van) het geld dat u voor de vakantie hebt betaald terug als er een bijzondere situatie is waardoor uw kind helaas toch niet op kamp kan. Let op: geen zin in het kamp of heimwee zijn helaas geen geldige redenen om via de annuleringsverzekering uw geld terug te krijgen. De kosten van een annuleringsverzekering bedragen 5,5% van de kampprijs + 21% assurantiebelasting + € 3,75 poliskosten.

Wanneer u een reis- of annuleringsverzekering bij het kamp afsluit, is uw kind verzekerd via Europeesche Verzekeringen. U betaalt de premie aan Y Camps en Y Camps sluit de verzekering voor u af.

Als uw kind al een doorlopende reisverzekering of doorlopende annuleringsverzekering heeft, is het afsluiten van een verzekering via Y Camps niet nodig. De extra kosten hiervoor vindt u terug op de boekingsbevestiging en de factuur.

 

logo-europeesche-verzekeringen-verzekering-ykids